Din iulie, pentru viata

Sunt atât de multe lucruri pe care refuzăm sau uităm să le facem zilnic, încât ni se pare cu totul și cu totul deosebit atunci când vedem persoane făcându-le. Am adunat câteva dintre ele și le-am scris aici, cu gândul că mă va inspira atât pe mine, cât și pe tine să le exersăm zilnic, până când acestea ajung o parte din caracterul nostru.

Zâmbește! Cu toate că în interiorul tău se pot întâmpla diferite lupte, forțează-te să schițezi un zâmbet ori de câte ori ai ocazia, indiferent dacă ești de unul singur sau sunt oameni în jurul tău.

Mișcă-te! Indiferent de ocazie, poți să cauți diferite moduri prin care să faci sport, fie că mergi, fie că urci scările în loc de utilizarea liftului, fie că faci câteva exerciții pentru 10 minute. Toate acestea te vor ajuta să te simți mai bine și, automat, te vei obișnui să trăiești mai activ.

Bea apă! Bea multă apă, multe lichide naturale. Cu toate că setea este un efect al temperaturii ridicate de afară, hidratarea ar trebui să fie un esențial în fiecare moment al anului.

Ajută mai mult! Fii atent la ceea ce te înconjoară și încearcă să dai o mână de ajutor, chiar și când nu ești solicitat să o faci. Nu e atât de greu să fii amabil.

Citește! Cu atât de mult timp liber, ar fi păcat să îl petrecem aiurea. Investește în tine, fă o favoare pentru tine, din viitor și profită de fiecare moment căutând, învățând, visând.

Răpește-ți 5 minute din zi pentru a vorbi cu o rudă îndepărtată, cu un prieten vechi sau doar pentru a sta liniștit. Uită-te către cer și simte tot timpul pe care îl ai inainte, simte viața care ți-a fost dată și simte bunătatea și îndurarea necesară pentru ca tu să ajungi unde ești acum.

 

Ai grijă de tine indiferent de ziua sau luna în care te aflii și caută să devii cea mai bună versiune a ta! 🙂

Bucură-te de fiecare moment 

 

 

Fii binecuvântat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s