LOVE ONE ANOTHER!

Fete frumoase, îndrăznețe, inteligente, sincere, însă mai important… Fete care îl au în inima lor pe Domnul Isus.

Am avut parte de compania lor la sfarșitul săptămânii trecute, cu ocazia evenimentului pe care l-am organizat cu grupul de fete al Bisericii Logos, respectiv weekend-ul fetelor. Deși nu eram în ‘formula’ completă, multe suflete frumoase au reușit să petreacă un timp binecuvântat în aceste 3 zile.

Tema abordată în aceste zile a fost inspirată din viața de zi cu zi, un subiect despre care ar trebui să vorbim mai mult și să-i acordăm atenția necesară: “Iertare. Unitate”

S-au adus în discuție subiecte sensibile, conversații pe baza iertării propriei persoane, a celor din jurul nostru și cea mai importantă iertare: iertarea pe care am primit-o din partea Lui Dumnezeu.

“Îngăduiţi-vă unii pe alţii şi dacă unul are pricină să se plângă de altul, iertaţi-vă unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, aşa iertaţi-vă şi voi.
Dar mai presus de toate acestea, îmbrăcaţi-vă cu dragostea, care este legătura desăvârşirii.”
Coloseni 3:13-14

În timp ce fetele dezbăteau subiectul, mi-a venit în minte unul dintre pasajele citite cu câteva zile înainte de weekend, respectiv: “Inima este mâhnită deoarece am uitat promisiunile pe care Dumnezeu ni le-a făcut.” Ce legătură au promisiunile lui Dumnezeu cu iertarea?

Una dintre promisiunile lăsate de Dumnezeu este aceasta: “Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire.” (1 Ioan 1:9)

El a promis. “Adevarat va spun ca toate pacatele si toate hulele pe care le vor rosti oamenii, li se vor ierta;”  (Marcu 3:28)

Fiind clădite de cuvintele pe care le-am rostit fiecare dintre noi și având în minte promisiunile Lui, timpul de părtășie a devenit un adevărat timp de îmbărbătare, cel puțin din perspectiva mea.

Acestea fiind spuse, nici timpul alocat distracției nu a lipsit din programul nostru.

Provocarea Chubby Bunny

 

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Provocarea în care, legat la ochi, dai de mâncare coechipierului

 

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Whisper Challenge

 

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Provocarea de a nu a lovi obstacolele în timp ce mergi legat la ochi

 

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Atelierul de croșetat

Processed with VSCO with presetProcessed with VSCO with hb2 preset

 

Pliculețele cu bilețele strânse de fiecare fată pe parcursul weekend-ului

2017-08-11 10.25.24 1.jpg

 

De asemenea, slujirea în Biserica CDE Breaza și vizitarea terenului de golf “Lac de Verde”

 

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.

 

După toate aceste activități, am fost servite cu un milkshake, o specialitate realizată de către Doamna Mariana Popa

Processed with VSCO with presetProcessed with VSCO with hb2 preset

 

Mică istorie a grupului de fete al Bisericii Logos Ploiești

Grupul de fete s-a format în vara anului 2008, Naomi Cîrstea având viziunea unui grup de fete în Biserica noastră. S-a început prin mici activități, ca de exemplu: strângerea fetelor la una dintre ele acasă cu scopul de a găti ceva împreună, o noapte a fetelor (noapte pe care fetele au petrecut-o în subsolul Bisericii și au avut parte de mai multe activități împreună). În acel timp, grupul de fete se afla sub aripa Mihaelei Mincu.

După o perioadă de timp, fetele s-au unit în rugăciune pentru a primi o soră mai mare, care să îndrume acest grup. Răspunsul la rugăciunile înălțate de către fete este doamna Mariana Popa, primind în grijă grupul în toamna lui 2014. Începând din acel an, activitățile, întâlnirile și ieșirile de grup s-au realizat cu ajutorul dumneaei, doamna Mariana Popa fiind o binecuvântare pentru grupul nostru, un ajutor și o călăuzire.

S-a reluat Weekend-ul Fetelor alaturi de doamna Mariana Popa în vara lui 2016, cand am decis, ca grup, că unitatea se întărește atunci când petrecem timp împreună cu scopul de a ne cunoaște mai bine și de a crește împreună în credință.

 

Fără îndoială, timpul petrecut în weekend-ul fetelor este plin de pace, bucurie și o dragoste nespusă una pentru cealaltă, așa cum spune și motto-ul:  LOVE ONE ANOTHER!

Bucuroase, așteptăm cu brațele deschise pe oricine va avea dorința de a se alătura grupului, întâlnirile noastre având loc în Biserica Logos Ploiești, în fiecare vineri (începând cu anul școlar), ora 18:00.

 

Fii binecuvântat!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s