Tabara Cuvantul Vietii

Cuvântul Vieții este o organizație creștină nondenominațională ce caută să ofere experiențe ce definesc credința tinerilor și familiilor într-o întâlnire cu Dumnezeu pentru a crește în umblarea lor spirituală. Prin lucrări pline de entuziasm, tabere, antrenament în Scripturi, lucrare cu Bisericile locale și misiune internațională, Cuvântul Vieții împărtășește mesajul mântuirii cu cei ce niciodată nu l-au auzit și ajută credincioșii să crească în credința lor.

Așa este prezentată organizația Cuvântul Vieții pe propria pagină. 

Ca taberist în vara aceasta, am avut parte de experiențe minunate alături de tineri plini de viață, entuziasmați, copii ai lui Dumnezeu ce s-au strâns în tabăra Cuvântul Vieții. Am avut parte de o săptămână excelentă, am întâlnit și cunoscut persoane minunate, suflete binecuvântate cu care, mai mult sau mai puțin, țin chiar și acum legătura.

Prin jocurile realizate, au fost puse la încercare și provocate spiritul de echipă, intr-ajutorarea, susținerea, suportul, încurajarea, bucuria unui câștig sau acceptarea unei înfrângeri. În săptămâna a 4-a, taberiștii au fost împărțiți în echipele: pirații și vikingii. Deși noi, vikingii, am fost înfrânți cu o diferență considerabilă de puncte la sfârșitul săptămânii, atmosfera în timpul jocurilor pe parcursul săptămânii a fost minunată, fiecare dintre noi având ocazia de a se implica și de a ajuta echipa prin propriul lui mod. Am fost impresionată de unitatea de care a dat dovadă staff-ul. Cu toate că relațiile dintre ei sunt bazate pe perioada lungă de timp în care au avut ocazia să se cunoască, au inspirat taberiștii într-un mod pozitiv de a recurge la același lucru: unitate și cunoaștere.

Atmosfera creată de fiecare persoană participantă la săptămâna 4 a taberei a fost minunată, plină de entuziasm, dorință de cunoaștere și de a avea părtășie unii cu ceilalți. Regret că am aflat despre această tabără atât de târziu, însă aștept cu nerăbdare anii viitori, fiind conștientă că oricând poate fi un bun început.

Cât despre tema taberei, aceasta a fost TRANSFORMAT, subiectul principal de discutie fiind cartea Judecători, prezentând cei mai mari ”transformers”. Am avut exemple de persoane ce și-au dedicat întreaga viață Domnului, lăsându-L să lucreze spre binele poporului Israel prin intermediul lor. Am fost îndemnați la o predare totală a tot ceea ce suntem și avem, având încrederea ca Dumnezeu se va folosi de acestea pentru a câștiga la sine sufletele prețioase de care suntem înconjurați. M-am bucurat să văd că după această săptămână, o foarte mare parte din noi am luat decizii importante în ceea ce privește relația noastră cu El, deciziile pe care le luăm, implicarea noastră în lucrarea Lui, cât și dedicarea ființei noastre întru totul pentru Dumnezeu.

Pe spatele caietului de ora liniștită pe care l-am luat pentru acasă, era scris acest citat prin care am realizat cât de importantă este implicarea și dedicarea noastră, ca tineri, în ceea ce privește viețile celor din jurul nostru.

…este responsabilitatea fiecărei generații să câștige generația ei pentru Cristos.
-Jack Wyrtzen

 

Video-ul săptămânii 4 a taberei Cuvântul Vieții 2017

 

Fotografii făcute în săptămâna 4 a taberei Cuvântul Vieții 2017

Activități

 

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Părtășie și timp liber

 

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Focul de tabără

 

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Credit fotografii:

1-7, 13 – Cuvântul Vieții // Facebook // Blog //

8, 9, 10, 12 – Andra Sabrina Pîrău  // Facebook // Blog //

11 – Sara Maria Tapirdau

 

Fii binecuvântat!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s