OARECARE ANIVERSEAZĂ UN AN

La mulți ani, Oarecare!

S-a împlinit un an de când am decis ca blogging-ul să facă parte din viața mea de zi cu zi!

Am găsit o modalitate perfectă de a comunica și de a transmite ceea ce am în suflet, către care să-mi îndrept energia, resursele, timpul și gândurile fără să regret nicio secundă. 

Mi se pare incredibil cât de repede a trecut acest an și rămân uimită de impactul pe care blogul l-a avut în viața mea de zi cu zi. 

tumblr_o3sertJcrT1ufdq68o2_500

Așa cum fiecare blog, proiect, lucrare pleacă de la o idee simplă, o dorință și o pasiune, mi se pare normal să împărtășesc cu voi povestea care stă în spatele blogului meu. 

De când eram mică aveam o pasiune vizibilă pentru scris, îmi plăcea să creez diverse povestiri, să fiu în controlul destinelor personajelor, să îmi pun imaginația la încercare și să descopăr cât mai multe modalități prin care să folosesc acest lucru într-un mod constructiv. Tot așa, am o colecție vastă de jurnale în care obișnuiam să mă destăinui seară de seară; scriam despre persoanele din viața mea, despre cât de multe curiozități aveam, despre tot ce se întâmpla în jur. În concluzie, scrisul a fost mereu o parte importantă din viața mea, m-a ajutat să creez o oarecare ordine în gândurile mele, să mă descarc și să prețuiesc întotdeauna detaliile. 

Însă, ideea unui blog nu a născut în mintea mea o dorință decât în momentul în care am intrat în contact cu mediul online, văzând foarte mulți Instagrammeri promovându-și atât de mândri blogurile lor personale.

Ziua în care am pus în practică tot ceea ce aveam în plan până atunci, a fost rezultatul vizionării unui serial – GirlBoss. Prin atitudinea cu care personajul principal privea afacerea personală și piedicile care apăreau în cale, cât și povestea (reală) de la care a plecat întreaga inspirație a serialului, mi-au oferit imboldul perfect pentru a dori să încep blogul, să muncesc și să investesc toate resursele de care am nevoie. 

Pe parcursul acestui an, am avut foarte multe zile în care nu știam dacă ceea ce împărtășesc prin postările mele este ceea ce îmi doresc sau dacă au impactul dorit. Au fost zile, de asemenea, în care mă pierdeam cu orele printre articole din care preluam sfaturi, îndrumări sau inspirație pentru viitorul blogului. 

Iar când privesc în perspectiva acestui an, pot să spun cu certitudine că cel mai important element care face ca acest blog să-și continue activitatea și care îmi dă motivația necesară să-mi continui acest vis și să muncesc pentru el sunteți voi, cei care citiți această postare, în acest moment. 

Bineînțeles, un an nu este o perioadă atât de mare în care să compar reușitele, însă este primul an. Primul an în care am explorat sute de teme, idei de articole sau strategii pentru a crea o bază puternică și plină de experimente. 

Vreau să vă mulțumesc pentru prezența voastră aici, în acest moment și să vă transmit cât de prețioși sunteți pentru cei din jurul vostru. Chiar în momentele în care sunteți la pământ, sunteți descurajați sau nu v-a mai fost acordată vreo modalitate prin care să vă aduceți aminte cât de minunați sunteți, opriți-vă pentru o clipă și încercați sa transmiteți celor din jurul vostru ceea ce ați vrea voi să vi se ofere. Energia pozitivă va găsi întotdeauna o modalitate mult mai puternică de a se întoarce, atunci când este transmisă.

 

e5fdcbdd9fc9afd9431e209bcb6e56e4

 

 Iar ca aniversarea să nu fie limitată prin acest post, am decis ca în această săptămână (luni, 4/06/2018 – vineri, 8/06/2018) să postez câte un articol pe zi, împărtășindu-vă câte un aspect important pe care l-am întâlnit și care a ajutat la creșterea acestui blog. #Fițipefază 

One thought on “OARECARE ANIVERSEAZĂ UN AN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s