Mastering the Instagram feed

O mare parte din timpul pe care îl aloc căutând inspirație pentru fotografii, idei de cadre, exemple de posturi sau chiar palete de culori pentru teme, îl petrec pe Instagram. Și cu gândul acesta, am decis să împărtășesc cu voi câteva dintre conturile care mă inspiră și pe care le îndrăgesc atât de mult, o mare parte din admirație alocându-se persoanelor care se află în spatele acestor conturi. 

265174792019212

 

Am listat mai jos conturile, însă e de reținut faptul că nu le-am înșirat în vreo ordine anume. Fiecare cont este diferit, conține propriile sale fotografii în unghiuri personalizate și specifice, dovedind unicitatea fiecărei fete care l-a creat.

@arinawander

Cel mai mult apreciez modul în care Arina expune locuri pe care, de obicei, nu le-ai lua în considerare, dar care merită să fie împărtășite, încurajând ‘momentele mici pline de însemnătate.’

arina1

arina2

 

@beatricepoenariu

De asemenea, când vine vorba de modul în care Beatrice alege unghiurile fotografiilor, tema în culori vii expune cel mai bine modul liber, clar și curat în care momentele cele mai importante și gingașe devin punctul de referință sau admirație al privitorilor.

beatrice2

beatrice1

 

@dutescuralucaioana

Cunoscând-o pe Raluca de când mă știu, am fost foarte entuaziasmată să mă uit printre fotografiile ei și să observ naturalețea și simplitatea pe care le exprimă în fiecare postare de-a ei, fie că aceasta o prezintă pe ea sau peisajele din jurul ei, care și-au lăsat amprenta în amintirile ei.

raluca1

raluca2

 

@bogdana.uncu

De câte ori priveam prin feed-ul Bogdanei, am observat cum reușește atât de bine să integreze fiecare peisaj într-un colaj solid, în care fiecare fotografie își are rolul și scopul ei, având un estetic pe care nu îl pot ignora.

bogdana1

bogdana2

 

@emma.ist

Întotdeauna am admirat modul în care Emma se joacă în tonuri deschise cu temele mele preferate, respectiv hygge și combinația dintre indie/folk și, de asemenea, naturalețea cu care transformă fiecare unghi, postură sau moment în ceva unic, impresionant.

emma1

emma2

 

@andreeaski

Andreea este una dintre fetele care cunosc într-adevăr cum să se bucure de momente mici, dar să le și împărtășească cu cei din jur. De multe ori m-am uitat printre postarile ei și am salvat câteva poze, pentru inspirația pe care le exprimă. De asemenea, vreau să  îi urez felicitări pentru pasul important și minunat pe care l-a luat în urmă cu puțin timp!!

andreea1

andreea2

 

După cum ai observat, apreciez enorm persoanele care cunosc modul cel mai bun în care să împărtașească momente unice, clipe fericite și zâmbete sincere cu cei din jur. Dacă ești și tu inspirat/ă de persoanele, respectiv conturile pe care le-am enumerat mai sus, nu te sfii să arunci o privire pe conturile lor. 

Așadar, spune-mi în secțiunea de comentarii de mai jos unul dintre conturile care te-a impresionat cel mai mult, fie că e sau nu unul dintre cele de mai sus.

// @gabrielandreea.i // @phtgadventures  //

Watercolor-leaves-2

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s