DOI ANI!!!

Au trecut doi ani din ziua în care am decis că blogul va fi o parte importantă din viața mea. (un adevăr pe care îl voi aminti în fiecare articol aniversar)

Totuși, decizia a fost luată cu mult înaintea înființării blogului, însă în data de azi, acum doi ani, am decis că e momentul să public pagina și să o împărtășesc cu cei asemenea mie. Și nu numai…

Mă gândeam să nu scriu un articol formal, ci pur și simplu să vorbesc despre anul ce a trecut, despre experiențele pe care le-am întâmpinat, despre modul în care blogul m-a ajutat să mă descarc prin scris în anul ce a trecut.

Pentru început, mă uit în urmă și observ cât de multe s-au petrecut în ultimul an. Cât de multe lucruri am învățat, cât am luptat, cât am pierdut, dar și cât de multe binecuvântări am primit. Poate pentru că în urmă cu un an am primit botezul sau pentru că am luat multe decizii cu privire la relația mea cu Dumnezeu, pot spune că au fost multe momente mai puțin plăcute prin care a trebuit să trec, prieteni de care m-am înstrăinat, dar au fost (și o spun cu mâna pe inimă) atât de multe persoane importante care au apărut în viața mea și care mi-au fost alături în momente critice.

Și piesa de rezistență de anul acesta: examenul de bacalaureat. Motiv pentru care am decis să iau o pauză mică de la postatul articolelor și să mă concentrez pe învățat. Sunt sinceră, abia am realizat că mai este doar o lună până la examen. Totul devine din ce în ce mai real, dar știu că odată ce îmi fac partea și El și-o va face pe a Lui.

Dar cu toate astea, a trebuit să scriu puțin cu ocazia aniversării de doi ani a blogului. Prin intermediul articolelor pe care le-am scris și le voi mai scrie – pentru că am atât de multe idei de proiecte ce vor lua naștere imediat după liniștirea apelor – am realizat că asta e ceea ce știu să fac mai bine și, în același timp, ceea ce fac cu drag. Și cred că tocmai datorită acestui lucru mi-e atât de greu să realizez că a trecut tot timpul acesta… Dar mă bucur mult. Chiar găsesc așa o relaxare când deschid o pagină nouă, schițez numele articolului și încep să scriu; uneori sunt momente în care cuvintele se scriu singure, iar alte momente în care încep să scriu despre orice alt subiect, până când găsesc o portiță prin care să încep să scriu despre subiectul pe care îl aveam în minte, inițial. Nu toate articolele se scriu la fel, fiindcă nicio experiență care stă în spatele scrierii articolului nu este asemănătoare…chiar dacă toate au același scop: a mă ajuta să cresc și să devin cea mai bună versiune a mea.

Și nu pot să scriu un articol aniversar fără a îți mulțumi ție, cel care citește acum, fiindcă tu ești cel care mi-a oferit motivație în momentele în care nu vedeam scopul blogului. Și îți mulțumesc că ai rămas prin preajmă și că ai continuat să citești. Nu există momente în care să nu mă gândesc dacă articolele pe care le scriu chiar îți transmit mesajul potrivit. Dar indiferent de răspuns, eu voi continua să scriu, sperând că tu vei fi aici.

Doi ani. Doi ani plini de binecuvântări, încercări, lupte, victorii, celebrări, vise, amintiri.

Citește articolul aniversar de un an

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s