16 seriale ce merită urmărite!

Din moment ce foarte multe seriale bune sunt încă în filmare și, de curând, au apărut multe sezoane noi din cele mai cunoscute seriale, m-am gândit să fac o listă cu serialele mele preferate, atât cele care încă sunt în curs de filmare, cât și cele terminate/anulate.

  1. Peaky Blinders (2013-)

Serialul are 4 sezoane deja difuzate, al 5-lea urmând să apară duminică, 25 august 2019. În Peaky Blinders urmărim familia Shelby ce locuiește în Birmingham, a cărui scop este de a căpăta putere și avere. Ca plasare temporală, acțiunea are loc după Primul Război Mondial. Atenția minuțioasă acordată decorului, costumelor și stilului serialului produce o experiență de neuitat în momentul în care urmărești serialul.

2. La Casa de Papel/Money Heist (2017-)

Serialul are 3 sezoane difuzate, ultimul sezon a apărut pe data de 19 iulie, încă nu este stabilit nimic pentru sezonul al 4-lea. Profesorul adună o rețea formată din cei mai căutați infractori, alcătuind un plan bine structurat de a jefui unele dintre cele mai prețioase bănci din lume.

3. Breaking Bad (2008-2013)

Serialul are 5 sezoane difuzate și este finalizat. Pe scurt, este vorba despre un profesor de chimie care este diagnosticat cu cancer la plămâni, aceasta fiind una din cauzele pentru care alege să înceapă să producă metamfetamină construindu-și, încetul cu încetul, un imperiu.

4. Stranger Things (2016-)

Serialul are 3 sezoane difuzate, ultimul dintre ele având premiera pe 4 iulie. Într-un oraș micuț se întâmplă lucruri bizare. Oameni dispar, oameni apar, lumi noi sunt deschise și, ulterior, închise.

5. Blacklist (2013-)

Serialul este format din 6 sezoane, ultimul sezon terminându-se în mai 2019, sezonul 7 fiind în așteptare. Raymond Reddington, unul dintre cei mai căutați infractori din SUA se predă FBI-ului, însă acesta are preferința de a comunica numai cu Elizabeth Keen.

6. The 100 (2014-)

Serialul încă este în filmare, având 6 sezoane difuzate, ultimul dintre ele fiind finalizat la începutul lui august 2019. După ce Pământul a fost declarat ca fiind de nelocuit, o colonie ce locuia acum în spațiu, ce a încercat păstrarea si recrearea rasei umane, trimite pe Pământ 100 de tineri pentru a testa șansele de supraviețuire.

7. Brooklyn nine-nine (2013-)

Aștept cu nerăbdare apariția celui de-al 7-lea sezon, chiar în această toamnă. Serialul urmărește viața unor detectivi din districtul 99.

8. Scorpion (2014-2018)

Serialul a fast anulat dupa doar 4 sezoane, însă aceste sezoane m-au ținut cu sufletul la gură de fiecare dată. Înteligența și modul de operare ale echipei Scorpion sunt puține dintre lucrurile ce m-au făcut să-mi placă așa de mult acest serial.

9. How to get away with murder (2014-2019)

Serialul are, în prezent, 5 sezoan. Zvonurile spun că acesta va fi anulat după apariția celui de-al 6-lea sezon, toamna aceasta.

10. Jane the Virgin (2014-2019)

Comedia-telenovelă finalizează cu al 100-lea episod. Pe lângă efortul de a fi la curent cu toate conflictele și dramele, serialul m-a captivat atât de mult, încât l-am văzut de două ori.

11. Sherlock (2010-)

După doar patru sezoane, serialul a suferit o anulare, însă nu se știe încă dacă va fi definitivă sau temporară. Actorii serialului sunt prinși în alte proiecte, însă niciodată nu au negat ideea unei continuări.

12. Limitless (2015-2016)

Serialul ce cuprinde un singur sezon, este bazat pe filmul cu același nume și aceeași poveste, apărut în anul 2011.

13. The OA (2016-2019)

Anulat după doar două sezoane, serialul cuprinde foarte multe scene cheie, fără de care n-ai putea să înțelegi acțiunea de la un episod la altul.

14. The Crown (2016-)

În cele 3 sezoane ale sale (cel de-al 4-lea fiind în curs de filmare), serialul prezintă biografia și istoria reginei Elisabetha a II-a, ce a fost nevoită să urce la tron în urma decesului tatălui său, George al VI-lea.

15. The Fresh Prince of Bel-Air (1990-1996)

6 sezoane și mult prea puține. Prestația tânărului Will Smith a transformat show-ul dintr-un serial, într-o experiență pe care nu o uiți atât de repede. *fiindcă n-am reușit să găsesc trailer-ul, va trebui să mă credeți pe cuvând și să vă bucurați de theme song*

16.Mad Men (2007-2015)

Serialul cuprinde 7 sezoane despre angajații (și viețile acestora) uneia dintre cele mai prestigioase agenții de publicitate a anilor ’60.

Care sunt serialele tale preferate? Scrie-mi mai jos, fiindcă și eu am fost, în ultimul timp, în căutare de seriale bune!! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s